Başlangıç » PROGRAMLAR » Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı

Öğrenci Etkinlikleri Koordinatörlüğü; Yaşar Üniversitesi Öğrenci Yönlendirme Eğitimlerini düzenlemek, Kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma programını koordine etmek ve öğrencilerin akademik proje danışmanlığını yürütmek, amacıyla kurulmuştur.

Öğrenci Yönlendirme Eğitimleri” ile üniversiteye kayıt hakkı elde etmiş ve kayıt olan hazırlık sınıfı öğrencilerine ilgili akademik yılın başında Selçuk Yaşar Kampüsünde üniversitenin genel tanıtımını içeren sunum yapmak, öğrencilerde aidiyet duygusunu oluşturmak ve ilgili idari birim temsilcilerinin katılımıyla yönlendirme eğitimi vermek; “Kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma programı” ile, üniversitemize nitelikli işgücü oluşturmak, program kapsamında öğrencilerimizin ders saatleri dışındaki boş zamanlarında ilgi ve yetenekleri doğrultusunda geçici işlerde görev verilerek, kişiliklerinin ve becerilerinin gelişmesine katkı sağlayarak çalışma disiplini edinmiş üretken bireyler olarak yetişmelerine olanak sunmak, belirli bir oranda bütçelerine katkı sağlamaktır. 2016-2017 Akademik Yılı’nda birim saat ücreti 5 TL olup, haftalık 15 saat çalışan kısmi zamanlı öğrenciye haftanın 3 günü ücretsiz öğle yemeği tanımlaması yapılmaktadır.; “Öğrencilerin Akademik Proje Danışmanlığını Yürütmek” ile Üniversitede eğitim görmekte olan öğrenciler tarafından gerçekleştirilmek istenen akademik projelerin oluşturulması, yapılandırılması amaçlanmıştır.

ulus.ilişkiler halkla ilişkiler bilgi merkezi avrupa birliği merkezi